Nyhet Katarina Winiarski utnämns till delägare i Kilpatrick Stockton

20 december 2010
   

STOCKHOLM (20 december 2010) Kilpatrick Stockton tillkännagav idag att Katarina Winiarski blir Stockholmskontorets trettonde delägare per den 1 januari 2011.

”Vi är mycket glada över att kunna berätta att Katarina blir delägare. Hennes kvalifikationer talar för sig själva och beslutet var enkelt. Katarina är en oerhört duktig advokat som uppskattas av våra klienter och hon spelar en viktig roll för byrån i den tillväxtfas vi befinner oss i”, säger Sören Druve, Managing Partner för det svenska kontoret.

Diane Prucino, en av två Managing Partners på global nivå, säger: ”Engagemang och utmärkta insatser för klienter och för byrån inom flera olika områden är utmärkande drag för Katarina. Jag välkomnar henne som delägarkollega i firman!”.

Katarina Winiarski är en av byråns experter på entreprenad- och processrätt. Hon har omfattande och flerårig erfarenhet av rådgivning till företag, organisationer och myndigheter inom bl.a. entreprenadrätt och processrätt. Hennes erfarenhet inbegriper även flera mycket omfattande tvister inför domstol och i skiljeförfarande, särskilt avseende större

    Relaterade verksamhetsområden