Nyhet Sylvia Lindén ny partner på Kilpatrick Townsend

15 mars 2017
   

STOCKHOLM (15 mars 2017)  Kilpatrick Townsend har rekryterat Sylvia Lindén som ny partner till Stockholmskontoret. Sylvia är expert inom offentlig upphandling och särskilt inriktad på upphandling inom försörjningssektorerna. Sylvia kommer närmast från Baker & McKenzie och anslöt till byrån den  7 mars 2017.

”Jag ser fram emot att utveckla och bredda Kilpatrick Townsends erbjudande inom offentlig upphandling. I och med byråns framskjutna position med avseende på fastighets- och entreprenadsidan kan det bli intressanta synergieffekter för klienterna”, säger Sylvia Lindén.

”Vi är förstås mycket nöjda över att kunna knyta Sylvia till oss som ny partner på byrån. Vi har under många år arbetat med ärenden inom offentlig upphandling, främst inom bygg- och entreprenadsektorn. Med rekryteringen av Sylvia får vi in expertis och erfarenhet som tillsammans med vårt befintliga team innebär startskottet för en tydlig satsning inom området för offentlig upphandling”, säger Fredrik Ahlqvist, Managing Partner för Stockholmskontoret.