Nyhet Kilpatrick Townsend utser Hanna Sundberg till partner

8 januari 2019
   

STOCKHOLM (8 januari 2019) – Kilpatrick Townsend meddelade idag att Hanna Sundberg  inträdde som partner på Stockholmskontoret per den 1 januari 2019.

Hanna Sundberg började på Kilpatrick Townsend 2010 och hon är specialiserad inom fastighetsrätt med särskild inriktning mot transaktioner.

”Vi är mycket glada över att Hanna blir partner. Hanna är en oerhört duktig advokat och en viktig del av vår fastighetsverksamhet. Hanna kombinerar juridisk spetskompetens inom fastighetsområdet med en djup branschkännedom och ett stort engagemang för såväl byrån som våra klienter.”, säger Mattias Wittgren, Managing Partner för Stockholmskontoret.

”Jag började som trainee på Kilpatrick Townsend för drygt åtta år sedan och det känns väldigt roligt och spännande att jag nu erbjudits möjligheten att ta detta steg. Jag ser fram emot att i än högre utsträckning vara med och utveckla byråns verksamhet och fortsätta leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter tillsammans med mina skickliga kollegor.”, säger Hanna Sundberg.