Cecilia Qvist
Advokat, Associate

Hovslagargatan 5B, 111 48 Stockholm

   
Översikt

Cecilia är verksam inom företagsförvärv, bolagsrätt, aktiemarknadsrätt och kommersiella avtal. Cecilia biträder klienter vid företagsrelaterade transaktioner samt tillhandahåller löpande juridisk rådgivning inom bolagsrätt och aktiemarknadsrätt. Cecilia tillhandahåller dessutom löpande rådgivning i dataskydds- och compliancerelaterade frågor till klienter.

Erfarenhet

Erfarenhet

  • Biträtt säljarna vid Elektroskandias majoritetsförvärv av Aprilice AB, en av de ledande solenergiplattformarna i Nordeuropa med 1.1 miljarder kronor i omsättning (2022)
  • Biträtt HIAB AB – en del av Cargotec – vid dess förvärv av Olsberg Hydraulics AB och Olsberg Electronics AB. Olsbergs designar, tillverkar och levererar hydraulventiler och fjärrstyrningar som används för att manövrera lastbilsmonterade kranar och skogskranar
  • Biträtt Precis Digital, en ledande digital marknadsföringsbyrå med stark närvaro i Norden och Storbritannien, i samband med en investering från Nalka Invest och i samband med Precis Digitals cross-border förvärv av den digitala marknadsföringsbyrån Bannerboy med dotterbolag i Storbritannien, Nederländerna och USA
  • Biträtt Billhop AB i samband med investeringar från bl.a. EQT Ventures och Element Ventures. Billhop gör det möjligt för företag och privatpersoner att betala räkningar med kreditkort.
  • Biträtt Plick AB i samband med en investering från Schibsted. Plick erbjuder en marknadsplats och app för att köpa och sälja second hand-kläder och accessoarer.
  • Biträtt säljarna i samband med Sorteras förvärv av Circla Recycling AB, en stark aktör inom återvinning.
  • Biträtt säljarna i samband med försäljning av Lägenhetsbyte Sverige AB till Bragnum Invest.
  • Biträtt säljarna i samband med Abry Partners portföljbolag Confirma Softwares förvärv av Dokumera AB.
  • Biträtt A Retro Tale AB I samband med en investering från H&M Group Ventures. A Retro Tale är en onlinebutik baserad i Stockholm. Affärsidéen är second hand- och vintage-accessoarer från världens mest exklusiva och berömda modehus.
Se allt
Aktuellt
Verksamhetsområden
Utbildning

Utbildning

Stockholms universitet, Juristexamen (2021)

Yrkeserfarenhet

Yrkeserfarenhet

Kilpatrick Townsend & Stockton Advokat KB (2021 – )

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet

Advokat (2024)